Har du vurdert å blogge eller lage et nettsted med WordPress på ditt eget domene?

Eget domene, webhotell og full WordPress fra bare 29,- mnd. Jeg har gjennom jobb vært med på å utvikle et supert WordPress-tema kalt Sircon Express. Med Sircon Express fikser du ditt eget bloggdesign uten å kode! Ved å eie din egen blogg slipper du begrensninger og uønsket reklame.

Og best av alt: Hvis du har en blogg på en annen plattform i dag kan jeg hjelpe deg å overføre bloggen og alt innholdet ditt til WordPress! 

 

Eget domene, webhotell og full WordPress fra bare 29,- mnd.

Bestill på sircon.no/webhotell, velg webhotellpakke «Starter», skriv inn domenenavnet du ønsker og hak av for at du ønsker WordPress og Sircon Express. Du får alt ferdig installert, og trenger bare logge inn for å starte med bloggen.

Bestill her

Sircon Express kan brukes for å lage en nettside eller nettbutikk også! Se demoer av temaet med ulike bruksområder på express.sircondesign.net

Se demoer av Sircon Express


Og du: Bestiller du innen 15. Oktober 2017 hjelper jeg deg å flytte innholdet i din nåværende blogg helt gratis!*  Skriv «Rikke flytter bloggen min» og din nåværende bloggadresse som ordrekommentar ved bestilling på Sircon.no for å benytte deg av tilbudet

*Gratis flytt gjelder kun blogg, ikke nettbutikk/nettside